Tohtoročný výstup Titusa Zemana mal rekordný počet účastníkov

(Žilina, 2. októbra 2019) – V nedeľu, 29. septembra, sa uskutočnil v poradí 7. výstup Titusa Zemana na Fatranský Kriváň. Z 240 turistov sa napriek nepriazni počasia prvá osemdesiatka vybrala o ôsmej ráno cez Kraviarske sedlo. Niektorí využili možnosť vyviesť sa hore lanovkou a všetci spoločne slávili svätú omšu na vrchole Fatranského Kriváňa presne na pravé poludnie.

Spomedzi mnohých rodiniek bola aj početná skupinka žiakov, rodičov, zamestnancov a exallievov SOŠ sv. Jozefa Robotníka v Žiline. Na záver sa počasie umúdrilo a ctitelia bl. Titusa Zemana si užili pekný zostup do doliny. "Chýbalo počiatočné odhodlanie, ale na záver som bol milo prekvapený," zhodnotil podujatie jeden z účastníkov.

Zdroj: www.sos.sdb.sk

Každý váš dar investujeme do mladých

Saleziánske dielo je sieť saleziánskych stredísk, v ktorých denne tisíce ľudí trávi zmysluplný čas. Každý je vítaný. Váš pravidelný mesačný príspevok využijeme pre správny rozvoj vašich detí. Pomôže nám tiež rozvíjať športové, kultúrne, sociálne a duchovné aktivity pre mladých, rodičov a aj našich najstarších.