V Žiline ukončili ďalší ročník kurzu Janko Bosco Cameriere

(Žilina, 21. februára 2020) – Na SOŠ sv. Jozefa Robotníka v Žiline sa na prelome rokov 2019 a 2020 uskutočnila kulturno-tanečná výchova, spojená s etiketou spoločenského správania s názvom Janko Bosco Cameriere alebo inak povedané venček. Počas prípravy sa chlapci, ale aj dievčatá učili spoločenskému správaniu a tancu.

Samotný priebeh príprav spočíval vo výučbe jednotlivých tancov ako valčík, walz, polka, cha-cha, jive, čardáš, ale aj spoločných tancov ako belgičák či čivava.

V pondelok 10. februára absolvovali mladí záverečný večer spoločenských tancov. Program sa niesol v duchu tanca, zábavy a hry. Dievčatá si mohli vybrať najlepších tanečníkov a odmeniť ich vlastnoručne vyrobeným venčekom. Ušlo sa každému. Príjemnú atmosféru a náladu dotváral DJ PIĎo.

Zdroj: www.sjoroza.sk

Každý váš dar investujeme do mladých

Saleziánske dielo je sieť saleziánskych stredísk, v ktorých denne tisíce ľudí trávi zmysluplný čas. Každý je vítaný. Váš pravidelný mesačný príspevok využijeme pre správny rozvoj vašich detí. Pomôže nám tiež rozvíjať športové, kultúrne, sociálne a duchovné aktivity pre mladých, rodičov a aj našich najstarších.