Hľadáme manažéra/ku spoločenskej komunikácie

(Bratislava, 3. marca 2023) – Do tímu spoločenskej komunikácie u saleziánov don Bosca (na provincii), hľadáme profesionála/profesionálku s aspoň 2-ročnými skúsenosťami na komunikačnej pozícii (marketing, vzťahy s verejnosťou, interná komunikácia a pod.). Hľadáme človeka, ktorý má chuť podieľať sa na novom fungovaní tohto oddelenia, a šíriť pozitívne posolstvá späté so saleziánskym spôsobom života a výchovy mladých medzi cieľové skupiny.

Čo bude tvojou úlohou:

– Poskytovať komunikačnú podporu aktuálnym projektom, t. j. navrhnúť komunikačnú stratégiu, a následne tento proces zabezpečiť – v spolupráci s projektovým manažérom,- navrhnúť a zabezpečovať aktivity internej komunikácie, ktorá sa u nás deje na viacerých úrovniach (medzi organizáciami, strediskami, mediálnymi tímami v strediskách, atď.),- v spolupráci s delegátom spoločenskej komunikácie zabezpečovať komunikáciu s médiami,- starať sa o zverené projekty spoločenskej komunikácie,- zabezpečovať ďalšie aktivity, v ktorých by si sa rád/a rozvíjal/a.

Akého človeka hľadáme:

– Tímového hráča –  chceme pracovať v otvorenom a priateľskom prostredí, v ktorom napredujeme vďaka efektívnej spolupráci – naše prostredie je pomerne špecifické, preto je dôležité zdieľanie informácií a tímový duch, aby sme efektívne zvládali všetky výzvy, ktoré táto špecifickosť prináša,- samostatného – u nás ti nebude nikto „pozerať na prsty“ 🙂 a prerátavať minúty v práci – na oplátku však očakávame, že si prácu dobre rozdelíš a zmanažuješ tak, aby bolo splnené, na čom sa dohodneme (výstupy, deadliny),- manažéra, ktorý bude postupom času vedieť viesť tím, starať sa o zverených ľudí, aby mali k výkonu všetko, čo potrebujú, a prerozdeľovať zadania,- človeka, ktorý má strategické a inovatívne myslenie, rád veci upratuje a dáva im systém – aktuálne pracujeme aj na nastavovaní procesov,- človeka, ktorý pochádza zo saleziánskeho prostredia alebo ho dobre pozná a vie sa v ňom orientovať.

Aké zručnosti budeš určite potrebovať:

– Prax v odbore komunikácia (marketing, PR, interná komunikácia) minimálne 2 roky,- výbornú znalosť slovenčiny a jej pravidiel,- schopnosť písať texty rôznych žánrov (články, tlačové správy, newslettre,…),- základnú znalosť grafických pravidiel (ako pracovať s dizajn manuálom, aké zadanie potrebuje grafik a pod.),- angličtinu aspoň na úrovni B2,- výhodou je, ak máš foťák, vieš fotiť, prípadne natáčať a strihať krátke videjká.

Čo ponúkame:

– Kamarátske prostredie plné prajných ľudí,- slobodu a flexibilitu pri práci,- otvorenosť kreatívnym nápadom,- podporu vzdelávania formou rôznych kurzov, školení,- podporu komunikačných profesionálov s ochotou zdieľať know-how, – komunikačné témy, ktoré ťa budú baviť a veľa sa pri nich naučíš aj pre vlastný život,- pokojné pracovné prostredie, v ktorom sa však stretneš s pracovnými výzvami, ktoré ťa budú posúvať ďalej,- príležitosť podieľať sa na nastavovaní aktivít spoločenskej komunikácie u saleziánov s potenciálnym pozitívnym dopadom na životy (nielen) mladých ľudí po vzore dona Bosca,- plat od 1 400 eur (finálna suma sa odvíja od skúsenosti uchádzača),- možnosť práce z domu (miest výkonu práce je Bratislava).    

Čo nemusí každému vyhovovať:

– Komplexné zastrešenie rôznorodých aktivít – od mravčej editácie textov až po komunikačné kampane,- nutnosť dlhodobo zvládať viacero úloh v jednom čase na viacerých projektoch,- práca s viacerými tímami, a teda s väčším počtom ľudí naraz,- fakt, že v niektorých prípadoch funguje viac čas kairos ako chronos. 🙂 🙂

Ak ťa ponuka práce zaujala, do 24. marca pošli na adresu pridajsa@saleziani.sk:

– životopis v slovenskom jazyku,- tvoj príbeh, čo sa ti doposiaľ podarilo, na čo si hrdý/á a akú prácu hľadáš, v rozsahu max. 1 A4,- ukážka 3 akýchkoľvek výstupov, ktoré si vytvoril/a samostatne (statusy na sociálnych sieťach, tlačová správa, článok na webe/v médiu a pod.).

Ako predmet mailu uveď „Manažér SK“.

Foto: Antonio Janeski, Unsplash

Každý váš dar investujeme do mladých

Saleziánske dielo je sieť saleziánskych stredísk, v ktorých denne tisíce ľudí trávi zmysluplný čas. Každý je vítaný. Váš pravidelný mesačný príspevok využijeme pre správny rozvoj vašich detí. Pomôže nám tiež rozvíjať športové, kultúrne, sociálne a duchovné aktivity pre mladých, rodičov a aj našich najstarších.