Vzťahy, ktoré nás zväzujú a ničia. Čo robiť, keď pre to trpíme vo vlastnej rodine?

(Bratislava, 20. novembra 2020) – Asi každý z nás má podobnú skúsenosť: sú ľudia, s ktorými si rozumieme aj bez slov, a tiež máme vzťahy, kde nám to celkom dobre nefunguje. Niekedy presne vieme prečo, inokedy po dôvodoch márne pátrame. Možno sa nepríjemnému vzťahu dokážeme vyhnúť, ak však v takýchto vyčerpávajúcich vzťahoch žijeme vo svojej rodine, útek nebude namieste… Čo teda?

V mesiaci november vydalo Vydavateľstvo DON BOSCO už svoju 119. publikáciu z edície Viera do vrecka s názvom Vzťahy, ktoré nás zväzujú a ničia. Viac o brožúrke tu: http://www.donbosco.sk/tovar/vztahy-ktore-nas-zvazuju-a-nicia. Publikácia má štyridsať strán, formát 110 x 185 mm a je brožovaná.

Autorkou je Dominika Hajkovská. Vyštudovala psychológiu a spolu s manželom sa dlhodobo venuje aktivitám zameraným na rodinu, manželstvo, rodičovstvo, spoločenstvo rodín, prípravu snúbencov, ale aj na prácu s deťmi a mladými. Novembrové vydanie edície Viera do vrecka si môžete jednoducho objednať na e-shope vydavateľstva www.donbosco.sk, mailom vieradovrecka@donbosco.sk, prípadne nám zavolajte na telefónne čísla 02/5557 2226 alebo 0903/962 029. Brožúrky je možné kupovať jednotlivo alebo si ich výhodne predplatiť na celý rok tu: http://www.donbosco.sk/tovar/edicia-viera-do-vrecka-2021.

Vydavateľstvo DON BOSCO je súčasťou saleziánskeho diela s osobitným poslaním šíriť evanjeliové hodnoty a dobro v podobe kvalitných kníh. Viac o nás na stránke www.donbosco.sk.

Peter Novák, Vydavateľstvo DON BOSCO

Každý váš dar investujeme do mladých

Saleziánske dielo je sieť saleziánskych stredísk, v ktorých denne tisíce ľudí trávi zmysluplný čas. Každý je vítaný. Váš pravidelný mesačný príspevok využijeme pre správny rozvoj vašich detí. Pomôže nám tiež rozvíjať športové, kultúrne, sociálne a duchovné aktivity pre mladých, rodičov a aj našich najstarších.